Zonnevastgoed

Vastgoedhandelaar, Belegger

Zonnevastgoed

Wie is Zonnevastgoed?

Zonnevastgoed BV is een vastgoedkantoor in Rotterdam. Mocht u een woning kopen of verkopen, dan bent u bij Zonnevastgoed BV op het juiste adres. Zonnevastgoed BV doet aankopen en verkopen van woningen.

Full-service

De werkwijze van Zonnevastgoed is gebaseerd op full-service. Dit houdt in dat u als opdrachtgever wordt begeleid vanaf het moment dat u van plan bent een woning te (ver)kopen tot en met het moment dat u bij de notaris zit voor de sleuteloverdracht

Wij bij Zonnevastgoed zijn gespecialiseerd in het renoveren van panden, het investeren in beleggingsobjecten en het direct aankopen van onroerend goed met een voorkeur voor de regio van Rotterdam-Rijnmond.

Geheel vrijblijvend willen wij met u bespreken wat de mogelijkheden zijn over een eventuele verkoop.

Zonnevastgoed is de ideale partner voor een snelle verkoop zonder stress en onzekerheid. Bij ons heeft u namelijk altijd 100% verkoopgarantie, zonder zorgen over verkooprisico’s. Daarnaast betalen wij altijd een eerlijke prijs voor uw pand.

Daarmee zorgen wij direct voor 100% zekerheid en heeft u geen last van verkoopstress.

Is uw interesse gewekt en wilt u bespreken wat de mogelijkheden zijn over een eventuele verkoop of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0614157537 of e-mail info@zonnevastgoed.com.

Waarom een pand verkopen bij Zonnevastgoed?

Wat is het voordeel om uw pand niet bij een andere makelaar of vastgoedhandelaar aan te bieden?

Het maakt ons niet uit of een pand in goede staat verkeert of kampt met achterstallig onderhoud, leegstand heeft of (deels) verhuurd is. Wij kopen onroerend goed direct van de eigenaar, waardoor u geen makelaarskosten en andere overbodige kosten hoeft te betalen. Ook zijn er geen kosten voor u op het gebied van reclame en het maken van foto’s.

Voor de aankoop van uw woning gebruiken wij eigen geld, waardoor er geen hypotheekkosten bij te pas komen.

Bij veel makelaars in Nederland verspilt u veel tijd, doordat er veel afspraken worden gemaakt voor bezichtiging over de vloer. Bij Zonnevastgoed worden geen overbodige afspraken gemaakt. Wij kopen namelijk direct uw woning.

Wellicht heeft u nog niet nagedacht over de verkoop van uw pand. Zonnevastgoed biedt u vrijblijvend advies.


Contact Details
  • Mobiel : 0614157537
  • WhatsApp : 0614157537

Stuur een bericht
Loading...
 

Onze makelaars:

Werkactiviteiten

Werkactiviteiten: Adviseren over de juiste verkoopprijs Bepalen van de verkoopstrategie Onderhandelen met alle partijen Actief zoeken naar potentiële kopers Opstellen van de koopovereenkomst Begeleiden bij notariële en juridische zaken Rondleiden van geïnteresseerde kopers (indien dit gewenst is)

  • Mobiel : 0614157537
  • WhatsApp : 0614157537
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands